Makaron z ricotta i awokado

Makaron z awokado i ricottą

Makaron z awokado i ricottą

  • 1 awokado (S)
  • 125 g serka ricotta (S)
  • szczypta suszonego czosnku (O)
  • 1 łyżeczka utartego świeżego imbiru (O)
  • sól (Sł)
  • sok z cytryny (K)
  • mielona kolendra (G)
  • szczypta kurkumy (G)
  • makaron

Awokado rozgnieść widelcem i zmieszać z serkiem na w miarę jednolitą masę (S) Dodać czosnek i imbir (O) Posolić (Sł) Skropić sokiem z cytryny (K) doprawić kolendrą i kurkumą (G)

Wymieszać z ugotowanym w osolonej wodzie makaronem.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s