Fasolka szparagowa z masłem

Fasolka szparagowa

  • fasolka szparagowa
  • woda
  • sól
  • masło klarowane

Fasolkę umyć, odciąć końcówki.
Wodę osolić i zagotować.
Na wrzątek wrzucić fasolkę i gotować do miękkości 15-20 minut.
Do gorącej fasoli dodać masło klarowane, wymieszać i jeść ze smakiem.

Przepis bierze udział w akcjch:

Warzywa Strączkowe - edycja letnia     Fasola w letniej odsłonie

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Fasolka szparagowa z masłem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s