Nutella z awokado

Nutella z awokado

  • 1 awokado
  • 1 łyżeczka miodu
  • 15 kropel stewii
  • cynamon (opcjonalnie)
  • 50 g orzechów laskowych
  • 1 banan (wersja urozmaicona dla znudzonych)
  • 3 łyżki kakao

Orzechy zmiksować lub wcześniej je zmielić. Dodać awokado wydrążone. Zmiksować.

Dodać banana, jeśli ta wersja wchodzi w grę. Zmiksować.

Wsypać kakao, cynamon. Dodać miód i stwię. Wszystko dokładnie wymieszać na jednolita masę.

Podawać do pieczywa lub zjadać łyżką.

Nutellę z awokado należy przechowywać w lodówce i w miarę szybko zjeść .

Wegetariańskie Śniadania
Reklamy

2 uwagi do wpisu “Nutella z awokado

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s