Mus jabłkowy

  • 2 kg jabłek
  • stewia/miód (opcjonalnie)
  • 1/2 szkl. wody
  • 1 łyżka cynamony

Jabłka umyć, obrać ze skórki. Wydrążyć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.

W garnku zagotować wodę i wrzucić pokrojone jabłka. Gotować na małym ogniu aż jabłka puszczą sok. Od czasu do czasu jabłka przemieszać. Na koniec dodać cynamon.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s