Jem sezonowo – luty

Owoce:

gruszki, jabłka

Warzywa:

brukiew, burak ćwikłowy, cebula, czosnek, fasola, jarmuż, kapusta biała, kapusta czerwona, marchew, pietruszka (korzeń), por, seler (korzeń), topnambur, ziemniak

Grzyby:

pieczarka

Orzechy:

włoskie, laskowe

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s