Dynia w grejpfrutach i miodzie

Dynia w grejpfrutach i miodzie

  • 250 g dyni
  • 5-6 grejpfrutyów
  • 1 łyżka miodu

Dynię pokroić w kostkę. Wsadzić do słoiczka. Zalać świeżo wyciśniętym sokiem z grejpfruta wymieszanego z miodem.

Odstawić na 3-4 dni do lodówki. Zjeść!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s