Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

  • 4 jajka (S)
  • pęczek szczypiorku (O)
  • pieprz (O)
  • sól (Sł)
  • sos jogurtowo-majonezowy: 1 łyżeczka majonezu + 1 łyżka jogurtu greckiego (K)
  • 1/4 łyżeczki kurkumy (G)

Jajka ugotować na twardo. Obrać i rozdrobnić widelcem (S) dodać pieprz (O) sól (Sł) sos jogurtowy (K) i kurkumę (G) Wszystko wymieszać – można zmiksować.
Szczypiorek pokroić drobno i wymieszać z resztą pasty.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s