Pasta jajeczna z selerem naciowym

Pasta jajeczna z selerem naciowym

  • 3 jajka (S)
  • pieprz (O)
  • 1 łyżeczka musztardy (O)
  • 2 łodygi selera naciowego (O)
  • 1 łyżeczka curry (O)
  • sól (Sł)
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego typu greckiego (K)
  • 2 łyżeczki majonezu (K)
  • 1/2 łyżeczki kurkumy (G)

2 Jajka ugotować na twardo, jedno wyciągnąć wcześniej, ugotowane na miękko.

2 jajka lekko rozgnieć widelcem w miseczce (S), dodać musztardę i curry (O) Posolić (Sł) Dodać jogurt, majonez (K) i kurkumę (G) wymieszać z ostatnim, ugotowanym na miękko jajkiem (S)
Na koniec dodać pokrojony w paseczki seler naciowy (O)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s