Pasta jajeczna z rzodkiewką

Pasta jajeczna z rzodkiewką

  • 3 jajka (S)
  • kilka rzodkiewek (S)
  • pieprz (O)
  • sól (Sł)
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego typu greckiego (K)
  • kurkuma (G)

Jajka ugotować na twardo. Rozdrobnić je widelcem.
Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.

Jajka i rzodkiewki (S) przyprawić pieprzem (O) i solą (Sł) Dodać jogurt (K) i kurkumę (G)

Wszystko dobrze wymieszać.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s