Jajeczne roladki ze szczypiorkiem

Jajeczne roladki ze szczypiorkiem

  • 4 jajka (S)
  • olej kokosowy (S)
  • pieprz (O)
  • szczypiorek (O)
  • sól (Sł)
  • kilka kropel soku z cytryny (K)
  • kurkuma (G)

Jajka wybełtać na talerzu (S) dodać pieprz i drobno posiekany szczypiorek (O) Posolić (Sł) skropić cytryną (K) i dodać kurkumę (G) Wszystko dobrze wymieszać.

Wylewać jak naleśniki na rozgrzany olej kokosowy. Smażyć aż jajko się zetnie. Przełożyć na drugą stronę. Zwijać jak naleśnika lub wypełnić dowolnym nadzieniem.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s