Jajeczne roladki ze szczypiorkiem

Jajeczne roladki ze szczypiorkiem

  • 4 jajka (S)
  • olej kokosowy (S)
  • pieprz (O)
  • szczypiorek (O)
  • sól (Sł)
  • kilka kropel soku z cytryny (K)
  • kurkuma (G)

Jajka wybełtać na talerzu (S) dodać pieprz i drobno posiekany szczypiorek (O) Posolić (Sł) skropić cytryną (K) i dodać kurkumę (G) Wszystko dobrze wymieszać.

Wylewać jak naleśniki na rozgrzany olej kokosowy. Smażyć aż jajko się zetnie. Przełożyć na drugą stronę. Zwijać jak naleśnika lub wypełnić dowolnym nadzieniem.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s