Jem sezonowo – maj

Owoce:

agrest, gruszki, jabłka, truskawki

Warzywa:

bób, brukiew, burak ćwikłowy, botwina, cebula, cebula dymka, czosnek, fasola, groszek cukrowy, kalafior, kalarepa, kapusta biała, kapusta czerwona, marchew, ogórek, pietruszka (korzeń), pomidor, por, rabarbar, rzodkiewka, sałata, seler (korzeń), szczaw, szpinak, szparagi białe i zielone, topnambur, ziemniak

Grzyby:

pieczarka

Orzechy:

włoskie, laskowe

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s