Jem sezonowo – maj

Owoce:

agrest, gruszki, jabłka, truskawki

Warzywa:

bób, brukiew, burak ćwikłowy, botwina, cebula, cebula dymka, czosnek, fasola, groszek cukrowy, kalafior, kalarepa, kapusta biała, kapusta czerwona, marchew, ogórek, pietruszka (korzeń), pomidor, por, rabarbar, rzodkiewka, sałata, seler (korzeń), szczaw, szpinak, szparagi białe i zielone, topnambur, ziemniak

Grzyby:

pieczarka

Orzechy:

włoskie, laskowe

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s