Sos koperkowy

Sos koperkowy

  • 2-3 łyżki mielonego lnu (S)
  • 4 pęczki koperku (O)
  • pieprz (O)
  • sól (Sł)
  • 400 ml jogurtu greckiego (K)
  • 400 ml jogurtu naturalnego (K)
  • kurkuma (G)

Jogurty połączyć ze sobą (K) dodać kurkumę (G) mielony len (S) i koperek (O) Doprawić pieprzem (O) i solą (Sł)

Można podawać na zimno lub podgrzać w rondelku.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s