Naleśniki ze szpinakiem i fetą

Naleśniki ze szpinakiem i fetą

  • 400 g mrożonego szpinaku (S)
  • 4-5 ząbków czosnku (O)
  • pieprz (O)
  • 200 g sera feta (Sł)
  • 3-4 łyżki śmietany (K)
  • kurkuma (G)

Szpinak (S) rozmrozić w garnku. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz pieprz (O) Ser feta (Sł) pokroić drobno i dodać do szpinaku razem ze śmietaną (K) i kurkumą (G)

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s