Jem sezonowo – lipiec

Owoce:

agrest, borówka amerykańska, brzoskwinia, czereśnie, dereń, gruszki, jabłka, jagody, maliny, mirabelki, morele, morwa, porzeczka biała, porzeczka czerwona, porzeczka czarna, poziomki, wiśnie

Warzywa:

bakłażany, bób, brokuł, brukiew, burak ćwikłowy, botwina, cebula, cebula dymka, cukinia, czosnek, fasola, fasola szparagowa, koper włoski, groszek cukrowy, groszek zielony, kabaczek, kalafior, kalarepa, kapusta biała, kapusta czerwona, kapusta pekińska, kukurydza, marchew, ogórek, papryka, patison, pietruszka (korzeń), pomidor, por, rabarbar, rzodkiewka, sałata, seler (korzeń), szczaw, szpinak, szparagi białe i zielone, ziemniak

Grzyby:

kurki, podgrzybek, pieczarka

Orzechy:

włoskie, laskowe

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s