Jem sezonowo – wrzesień

Owoce:

agrest, borówka amerykańska, borówka brusznica, czarny bez (owoc), dereń, dzika róża (owoc), głóg, gruszki, jabłka, jeżyny, maliny, mirabelki, morele, pigwa, rokitnik, śliwki, winogrona domowe, żurawina

Warzywa:

bakłażany, brokuł, brukiew, brukselka, burak ćwikłowy, botwina, cebula, cykoria, cukinia, czosnek, dynia, fasola, fasola szparagowa, koper włoski, kabaczek, kalafior, kalarepa, kapusta biała, kapusta czerwona, kapusta pekińska, karczochy, kukurydza, marchew, ogórek, papryka, pasternak, patison, pietruszka (korzeń), pomidor, por, sałata, seler (korzeń), seler naciowy, skorzonera, szczaw, szpinak, ziemniak

Grzyby:

borowik szlachetny, kurki, podgrzybek, rydze, pieczarka

Orzechy:

włoskie, laskowe

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s