Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

  • 1 dojrzałe awokado (S)
  • 4 jajka (S)
  • 1 ząbek czosnku (O)
  • pieprz (O)
  • sól (Sł)
  • 2 łyżki soku z cytryny (K)
  • kurkuma (G)

Jajka ugotować na twardo.
Awokado wydrążyć ze skórki.

Awokado (S) przeciśnięty przez praskę czosnek (O) sól (Sł) sok z cytryny (K) i kurkumę (G) zmiksować na gładką masę. Dodać obrane jajka (S) i pieprz (O) i zmiksować pobieżnie raz jeszcze.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s